-Villa M- Luksuzni Apartmani

 

 

 

Novoizgrađena Villa M sa četiri zvjezdice je pozicionirana dovoljno daleko od gužve urbanog jezgra, a u isto vrijeme lokacija mu omogućava dobru pristupačnost centru grada - glavnom putu, plaži, poslovnim i turističkim objektima koji se nalaze u neposrednoj blizini. 

 

Vila je stacionirana u centru Dobrih Voda u Opštini Bar, na 380 metara udaljenosti od jedne od najljepših i najdužih pješčanih plaža na Jadranu, Veliki Pijesak

 

 

 

 

 

 

Smještajni kapaciteti Ville M su osam potpuno opremljenih apartmana kao i dva posebno opremljena de lux apartmana.

Svi apartmani posjeduju prijatnu spavaću sobu sa francuskim krevetima za dvoje (de lux apartman – dvije spavaće sobe), veliku kuhinju, po dvije terase sa pogledom na more, LED TV, kablovsku televiziju, besplatan bežični internet pristup (za svaku sobu zasebno), interfon, klima uređaj, sef za dragocjenosti, mini bar, veš mašinu i sve ostalo što je potrebno da se osjećate kao kod kuće. Apartmani odišu specifičnim šarmom i ljepotom, zahvaljujući vidljivoj brizi domaćina za Vaš ugodan boravak.

 

 

 

 

 

 

De lux apartmani nalaze se na samom vrhu vile, kvadrature od po 60 metara kvadratnih, sa prostarnim dnevnim i spavaćim sobama, opremljene luksuznim namještajem i komfornim terasama sa izuzetnim pogledom koji se pruža na plažu, more i planine, koji se stapaju u jednu prirodnu i jedinstvenu cjelinu, idealnu za relaksaciju i užitak.

 

 

 

Pažljivo osmišljen i izuzetno prijatan ambijent sa izvanredno izbalansiranim odnosom spavaćeg i dnevnog bloka uz veoma komforna kupatila, kao i terase opremljene savremenim i udobnim mobilijarom, učiniće da Vam boravak u našoj vili ostane u najljepšem sjećanju.

OSJEĆAJTE SE KAO KOD KUĆE!

 

 

 

 

 

 

 

 

Cjenovnik:

 

 

Usluge:

 

Apartman (za dvoje) - Po dogovoru
De Lux apartman -Po dogovoru
Sauna - Po dogovoru
Tursko kupatilo - Po dogovoru
Teretana - Besplatno
Bazen - Besplatno

Parking

Za goste Hotela obezbijeđen je parking.

FREE Wirelles

Bežični internet je na raspolaganju 24h.

WELLNESS SPA

Spa centar je samo dio užitka iz naše ponude.

 

 

 

 

 

 

 

Villa m, Apartmani, Privatni smjestaj, apartmani sa klimom bazenom, bazen, klima, teretana, sauna, tursko kupatilo,

Crna Gora, Bar, Dobre Vode, Dobra Voda, Veliki Pijesak, Veliki pesak, Dubrava, iydavanje, plaza, odmor, ljetovanje

 

webmaster kalamperovicm